Vitaliteitsprogramma

Samen naar een vitale organisatie

Wil jouw bedrijf tot een gezonde en energieke werkomgeving creëren? Wij zijn er om te helpen! Bij Vital2Work ondersteunen we organisaties bij het opzetten van een effectief vitaliteitsprogramma. Van het bedenken van ideeën tot het daadwerkelijk uitvoeren ervan: wij begeleiden je stap voor stap. Met onze aanpak hebben we al vele succesvolle programma's opgezet en geïmplementeerd bij diverse organisaties. Laat ons jouw team helpen om gezonder en gelukkiger te worden. 

Laagdrempelig en effectief

Bij ons draait het om bewezen effectiviteit en succes. Onze vitaliteitsprogramma’s zijn ontworpen om jouw verzuim te verlagen en te verkorten, zonder dat jouw collega’s weerstand ervaren. We hanteren een aanpak die laagdrempelig is en jouw collega’s actief betrekt, zodat jouw collega met plezier deelneemt. 
 
De voordelen zijn enorm! Door te investeren in een succesvol vitaliteitsprogramma, investeer je in de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van jouw collega’s. Dit leidt tot een toename in productiviteit, meer werkplezier en vitaliteit. En het beste van alles? Minder verzuim betekent een vitale werkomgeving waarin zowel jij als jouw bedrijf het beste uit zichzelf haalt. 
 

Onze 5 stappen naar een succesvol vitaliteitsprogramma

Stap 1. Kennismaking 

We beginnen met een kennismakingsgesprek, waarbij we samen de hulpvraag, behoeften en doelstellingen van jouw organisatie verkennen.

Stap 2. Verkennen
Vervolgens duiken we dieper in jouw organisatie door middel van analyses, zodat we een goed beeld krijgen van wat er speelt en waar de kansen liggen.

Stap 3. Samenstellen van het vitaliteitsprogramma
Hier gaan we aan de slag met inspiratiesessies, het creëren van een uniek vitaliteitsprogramma en beleid dat perfect aansluit bij jouw organisatie. We bepalen samen de inhoud van het programma en stellen een communicatieplan op.

Stap 4. Implementeren vitaliteitsprogramma
In de pilotfase testen we het programma en vervolgens rollen we het uit over de gehele organisatie, zodat alle medewerkers kunnen profiteren van het vitaliteitsaanbod.
 

Stap 5. Evalueren van het vitaliteitsprogramma

Tot slot evalueren we het programma, sturen we bij waar nodig en blijven we het doorontwikkelen om ervoor te zorgen dat het blijft aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie.

Communicatie als sleutel voor vitaliteit

In de vitaliteitsprogramma's van Vital2Work staat effectieve communicatie centraal. We begrijpen dat zonder heldere en doeltreffende communicatie zelfs het meest briljante programma niet van de grond komt. Daarom integreren we communicatie als een essentieel onderdeel van onze aanpak. Onze programma's zijn ontworpen om niet alleen te informeren en motiveren, maar ook om de deelnemers actief te betrekken en een gevoel van betrokkenheid te creëren. Met Vital2Work ben je verzekerd van een programma waarbij goede communicatie de sleutel is tot succes en impact!

 

Offerte aanvragen