24/7 Vitaal

24/7 Vitaal werken met onregelmatige diensten


Het vitaliteitsprogramma '24/7 Vitaal' is speciaal door Vital2Work opgericht voor organisaties en medewerkers die te maken hebben met onregelmatige diensten. Het werken in onregelmatige diensten heeft veel impact op de gezondheid van medewerkers en daarmee ook impact op de organisatie. Medewerkers die in onregelmatige diensten werken lopen bijvoorbeeld hoger risico op het ontwikkelen van overgewicht, obesitas, hart- en vaatziekten en diabetes. En lopen daarbij ook een hoger risico om op termijn te verzuimen.
 
24/7 Vitaal is een vitaliteitsprogramma dat ervoor zorgt én als doel heeft om te zorgen voor vitale medewerkers en organisaties. Door de gezondheid van de medewerkers te verbeteren die werkzaam zijn in onregelmatige diensten zorg je voor duurzaam inzetbare medewerkers, voorkom en verkort je verzuim en zorg je ervoor dat ze productiever en energieker de onregelmatige diensten doorkomen.
 
Door wetenschappelijke inzichten te combineren met praktische adviezen, dat aansluit bij medewerkers en organisatie, zorg je voor een goed onderbouwde en effectief programma. De diensten die wij inzetten zijn meetbaar.


24/7 Vitaal bestaat uit:

  • Een speciaal vitaliteitsprogramma gericht op onregelmatige diensten
  • Workshops en trainingen voor medewerkers, leidinggevenden en managers die te maken hebben met onregelmatige diensten
  • Gezondheidschecks en PMO voor medewerkers
  • Vitaliteitscoaching voor medewerkers in onregelmatige diensten en begeleid door ervaren medewerkers van Vital2Work
  • Spreker Nienke Hulleman die een inspirerend verhaal vertelt over onregelmatige diensten en vitaliteit binnen jouw organisatie



Boek 24/7 Vitaal werken met onregelmatige diensten


In het boek '24/7 Vitaal werken met onregelmatige diensten' word je meegenomen hoe jij ondanks de onregelmatige diensten, tóch vitaal en energiek kan blijven werken. Je krijgt niet alleen veel praktische tips aangereikt op het gebied van een gezonde leefstijl, maar je vindt hier ook recepten die makkelijk en leuk zijn om te maken! Het boek 24/7 Vitaal is speciaal geschreven voor medewerkers die het lastig vinden om vitaal te blijven en/of gezonde keuzes te maken in combinatie met onregelmatige diensten.

Het boek kan je hier bestellen. Grotere oplages voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!




 

 

Offerte aanvragen
452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

  1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
  2. Scans, magazine én video's
  3. Iedere maand nieuwe content
  4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie