Vitaal thuiswerken - Corona

Vital@Home - Vitaal thuiswerken


Wij komen niet alleen op locatie, ook online kunnen wij jouw organisatie verder helpen om de medewerkers tijdens het thuiswerken zo fit en vitaal mogelijk te houden!

Op dit moment zijn we allemaal getroffen door de maatregelen ten gevolge van het Covid19 virus. Het overgrote deel van Nederland werkt geheel of gedeeltelijk thuis. Hoe zorg je ervoor dat je ook in deze lastige periode bewust bezig blijft met je (gezonde) leefstijl en vitaliteit ?

Wij bieden verschillende online- en offlinemogelijkheden aan om jouw organisatie hierin te ondersteunen. Ook in deze tijd wil je natuurlijk dat je werknemers gezond en vitaal blijven. Juist in deze tijd is gebleken dat gezondheid en een gezonde leefstijl extra van belang is!


 

Vital@home - online begeleiding

Wij begeleiden de medewerkers online naar een vitale leefstijl. Thuiswerken kan veel van je medewerkers vragen, zowel mentaal als fysiek. Werk en privé loopt grotendeels door elkaar heen en dat kan het lastig maken om het allemaal goed te managen. Tevens is de verwachting is dat op korte- en lange termijn medewerkers met overspannen- of burn-outklachten sterk zal toenemen.


Online vitaliteit workshops en webinars voor thuiswerkende medewerkers

Samen met collega's een leuke interactieve workshop volgen op het gebied van één van de leefstijlthema's, bijvoorbeeld Stress & Relax of de workshop Sta & Zit kantoor, maar dan nu thuis. Wij hebben diverse leuke/ effectieve online activiteiten en workshops voor jou en je collega’s! 

Wij bieden al onze workshops ook online aan, maar Incompany blijft ook mogelijk (behalve tijdens een lockdown). Op deze manier kan je samen met collega’s leuke vitale workshops volgen en toch ondanks het thuiswerken samen werken aan meer vitaliteit!
 
Online vitaliteitscoaching voor thuiswerkende medewerkers

Wij coachen de medewerkers via diverse online mogelijkheden, zoals videobellen, telefonisch contact en via onze online vitaliteitsportal. De medewerkers zullen samen onder begeleiding van een vitaliteitscoach online werken aan zijn/haar persoonlijke doel en hulpvraag.

Wij coachen medewerkers op een leuke, laagdrempelige en enthousiaste manier naar een gezonde leefstijl en meer vitaliteit.

Ben jij nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je graag weten wat wij nog meer te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op!
 

 

Offerte aanvragen
452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

  1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
  2. Scans, magazine én video's
  3. Iedere maand nieuwe content
  4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie