Vital@Home - Corona

Vital@Home


Wij komen niet alleen op locatie, ook online kunnen wij jouw organisatie verder helpen om de medewerkers tijdens het thuiswerken zo fit en vitaal mogelijk te houden!

Op dit moment zijn we allemaal getroffen door de maatregelen ten gevolge van het Covid19 virus. Het overgrote deel van Nederland werkt thuis. Ook alle sportverenigingen zijn gesloten. We zitten met z’n allen veel meer binnen. Hoe zorg je ervoor dat je ook in deze lastige periode bewust bezig blijft met je (gezonde) leefstijl?

Wij bieden verschillende online- en offlinemogelijkheden aan om jouw organisatie hierin te ondersteunen. Ook in deze tijd wil je natuurlijk dat je werknemers gezond en vitaal blijven. Juist in deze tijd is gebleken dat gezondheid en een gezonde leefstijl extra van belang is!
 

Vital@home - online begeleiding

Wij kunnen de medewerkers online begeleiden naar een vitale leefstijl. Thuiswerken kan veel van je medewerkers vragen, zowel mentaal als fysiek. Werk en privé is niet meer gescheiden en ook met kinderen thuis vergt het mentaal veel van je medewerkers. Helemaal als je medewerkers ook nog werkzaam zijn in een vitaal beroep. De verwachting is dat op korte termijn medewerkers met overspannen- of burn-outklachten sterk zal toenemen.
 

Online leefstijlcoaching voor thuiswerkende medewerkers

Wij coachen de medewerkers zowel telefonisch als via videobellen. Wat de medewerker zelf het prettigst vindt! De medewerkers zal samen onder begeleiding van een leefstijlcoach online werken aan zijn/haar persoonlijke doel en hulpvraag.
Wanneer de werknemer zich aanmeld wordt er samen met de leefstijlcoach gekeken naar een passende datum en tijd om een gesprek in te plannen. 
 

Online workshops voor thuiswerkende medewerkers

Samen met collega's een leuke interactieve workshop volgen op het gebied van één van de leefstijlthema's, bijvoorbeeld Stress & Relax of de workshop Sta & Zit kantoor, maar dan nu thuis. Hoe leuk is dat?! Wij hebben diverse leuke activiteiten en workshops voor jou en je collega’s! Samen met een collega’s op weg naar een gezonde leefstijl en elkaar daarin ondersteunen/coachen. 

Wij bieden deze workshops online aan. Op deze manier kan je samen met collega’s leuke vitale workshops volgen en toch ondanks het thuiswerken samen werken aan een gezonde leefstijl!

Nu je waarschijnlijk bijna het huis niet uitkomt verlang je wellicht juist wel extra naar een goede dosis energie en/of een gezond gewicht waarbij je je prettig voelt. De verleidingen liggen op de loer, maar ook heb je wellicht juist nú meer tijd om bijvoorbeeld een (gezonde) maaltijd klaar te maken en meer te bewegen. Wij staan voor dat een gezonde leefstijl dat haalbaar is voor iedereen, dus ook in deze tijd! Wij coachen medewerkers op een leuke, laagdrempelige en enthousiaste manier naar een gezonde leefstijl.


Ben jij nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Of wil je graag weten wat wij nog meer te bieden hebben? Neem dan gerust contact met ons op!
 

 

Offerte aanvragen
452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

  1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
  2. Scans, magazine én video's
  3. Iedere maand nieuwe content
  4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie