Vitaliteitscoaching

Vitaliteitscoaching voor medewerkers

Vital2Work biedt individuele vitaliteitscoaching aan voor medewerkers. De vitaliteitscoach gaat samen met de medewerker aan de slag met een integrale aanpak op het gebied van vitaliteit en streven we naar eigen regie voor een duurzaam resultaat. Bij onze vitaliteitscoaching hanteren wij een preventieve én curatieve aanpak wat erg effectief blijkt in het voorkomen en verlagen van verzuim. Wij hebben daarin onze eigen unieke aanpak!

Medewerkers kunnen bij ons terecht voor vragen op het gebied van allerlei leefstijl gerelateerde onderwerpen, zoals gezonde voeding, beter slapen, stress verlagen, stoppen met roken en meer bewegen. Ook onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling en duurzaam inzetbaar blijven komen aan bod. Onze coaching en informatie is wetenschappelijk onderbouwd.

 


 

Hoe ziet vitaliteitscoaching voor medewerkers eruit?


Stap 1: Intakegesprek.

Er wordt inzichtelijk gemaakt wat onze vitaliteitscoach voor de medewerker kan betekenen. Daarnaast wordt er een persoonlijk plan met doelen opgesteld.
 

Stap 2: Persoonlijke begeleiding

De medewerker ontvangt een persoonlijk plan dat is afgestemd op de wensen en doelen van de medewerker. Het persoonlijk plan van de medewerker wordt evidence based opgesteld en wetenschappelijk onderbouwd. Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop!
 

Stap 3: Vervolggesprekken.

Zo vaak als gewenst is en totdat het doel is bereikt. Het kan eenmalig of met meerdere gesprekken. Wij werken samen met de medewerker naar eigen regie en duurzaam inzetbaar blijven. 
 

Stap 4: Vervolg en evaluatie

Als de medewerker zijn/haar doel heeft bereikt, dan zorgen we ervoor dat het resultaat blijvend is en dat terugval wordt voorkomen.




Op locatie en/of on
line
Naast de fysieke aanwezigheid is het voor medewerkers ook mogelijk om online begeleiding te krijgen. Hierdoor wordt de drempel voor medewerkers verlaagd en kunnen afspraken altijd ingepland worden wanneer het hen uitkomt.

Door onze preventieve en curatieve aanpak wordt het verzuim effectief en succesvol voorkomen en verlaagd. Zowel de organisatie als de medewerkers worden steeds gezonder en vitaler!

Kwaliteit
Onze vitaliteitscoaches en leefstijldiëtisten zijn kwaliteitsgeregistreerd en hebben een beschermde titel.


Gezondheidschecks

De medewerkers die bij ons in het programma van vitaliteitscoaching zitten krijgen standaard gezondheidschecks aangeboden, waardoor de resultaten die wij boeken ook nog eens meetbaar zijn! 


Nog meer leuke en succesvolle activiteiten op het gebied van vitaliteit!

Wilt u op een leuke, effectieve en laagdrempelige manier uw medewerkers stimuleren en inspireren op het gebied van vitaliteit en gezonde leefstijl? Daar zorgen wij voor! Gedurende het hele jaar zorgen wij voor leuke en effectieve activiteiten op het gebied van vitaliteit, zodat geen enkele medewerker om vitaliteit heen kan én het nog leuk gaat vinden ook!

 

Offerte aanvragen
452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

  1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
  2. Scans, magazine én video's
  3. Iedere maand nieuwe content
  4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie