Het Vitaliteitsspel

Het vitaliteitsspel

Op een speelse manier uw medewerkers vitalere keuzes laten maken. Dat is wat het vitaliteitsspel van Vital2Work biedt. Via dit unieke spel zetten wij het thema vitaliteit binnen uw organisatie op de agenda, bevorderen wij kennis van uw medewerkers en creëren wij bewustwording op het gebied van gezonde en ongezonde leefstijl gerelateerde keuzes. De BRAVO leefstijlfactoren, zoals beweging, voeding, ontspanning/stress, alcohol en roken komen op een leuke en competitieve manier aan bod. Onze ervaring is dat er tegelijkertijd veel gelachen wordt!

 

Het is een levensecht spel waarbij de deelnemers zelf de pion zijn. Een medewerker van Vital2Work leidt het spel. Zodra iemand op het vakje bewegen komt, dan zal deze deelnemer een vraag moeten beantwoorden en samen met een spelbuddy een beweegoefening moeten uitvoeren.

Bij voeding kunt u denken aan een vraag als ‘hoeveel suikerklontjes zit er in een glas cola’? Allemaal leuke activiteiten waar de hele groep wat van opsteekt!


Om het extra spannend te maken, zijn er ook ‘valkuilen’ in het spel waarbij mensen een extra opdracht krijgen wanneer ze op het desbetreffende vak komen. Na afloop ontvangt de winnaar een vitaal cadeau!


Dit spel zorgt onder uw medewerkers voor meer kennis en bewustwording op het gebied van leefstijl en vitaliteit.

 

Duur van het spel: max. 1.5 uur

Aantal deelnemers: max. 20 

 

452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim