Het Vitaliteitsspel ®

Het vitaliteitsspel ®

Op een speelse manier uw medewerkers vitalere keuzes laten maken. Dat is wat hét vitaliteitsspel® van Vital2Work biedt. Via dit unieke spel zetten wij het thema vitaliteit binnen uw organisatie op de agenda, bevorderen wij de kennis van uw medewerkers en creëren wij bewustwording op het gebied van gezonde en ongezonde leefstijl gerelateerde keuzes. De BRAVO leefstijlfactoren, zoals beweging, voeding, ontspanning/stress, alcohol en roken komen op een leuke en competitieve manier aan bod. Onze ervaring is dat er tegelijkertijd veel gelachen wordt!

 

Het is een levensecht spel waarbij de deelnemers met elkaar de competitie aan gaan. Een medewerker van Vital2Work leidt het spel. Om het extra spannend te maken, zijn er ook nog ‘valkuilen’ in het spel. Na afloop ontvangt de winnaar of het winnende team een vitaal cadeau!

Dit spel zorgt onder uw medewerkers voor meer kennis en bewustwording op het gebied van leefstijl en vitaliteit.

Duur van het spel: max. 1.5 uur
Aantal deelnemers: max. 20 

Het unieke vitaliteitsspel van Vital2Work met eigen bedrijfslogo voor jouw organisatie kopen?


Wil jij het unieke vitaliteitsspel in eigen bezit hebben en zo vaak spelen met medewerkers als je wilt? Vanaf nu bieden wij organisaties de mogelijkheid om het vitaliteitsspel met eigen bedrijfslogo van Vital2Work te kopen! Meer informatie over het aanschaffen van het vitaliteitsspel? Neem dan contact met ons op!

Het vitaliteitsspel is coronaproof en goed met 1.5 meter afstand van elkaar te spelen.  We maken hierbij gebruik van grote spelpionnen.

452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

  1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
  2. Scans, magazine én video's
  3. Iedere maand nieuwe content
  4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie