Roken

Workshop Stoppen met roken

Tijdens de workshop stoppen met roken gaan de medewerkers gezamenlijk met elkaar aan de slag omtrent het thema stoppen met roken om vervolgens zelf deze stap te zetten! De kennis van de medewerker wordt opgefrist om vervolgens zelf met praktische handvatten een eigen actieplan op te stellen.

 

Er komen diverse onderwerpen aan bod:

  • Wat zijn de effecten van roken op jouw lichaam en gezondheid
  • Diverse stopmethodes: welke zijn wel of niet bewezen effectief
  • Welke stopmethode past bij de deelnemer
  • Motivatie en gedragsverandering

 

Deze workshop is interactief en informatief, waarbij de medewerkers op een luchtige manier bewust worden gemaakt omtrent het thema stoppen met roken,  zonder een wijzende vinger. Vervolgens maakt de medewerker zelf een actieplan om te stoppen met roken.

Individueel traject Stoppen met Roken

De medewerker gaat individueel met een leefstijlcoach aan de slag om te stoppen met roken. Tijdens dit traject wordt er een individueel behandelplan opgesteld. Er wordt o.a. stilgestaan bij de motivatie en kennis van de medewerker, ook worden er diverse stopmethodes besproken welke bewezen effectief zijn en past bij de medewerker. Vervolgens wordt er een individueel plan opgesteld en zullen er vervolgconsulten plaatsvinden om het stoppen met roken duurzaam te maken.

 

452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

  1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
  2. Scans, magazine én video's
  3. Iedere maand nieuwe content
  4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie