Roken

Workshop Stoppen met roken

Tijdens de workshop stoppen met roken gaan de medewerkers gezamenlijk met elkaar aan de slag omtrent het thema stoppen met roken om vervolgens zelf deze stap te zetten! De kennis van de medewerker wordt opgefrist om vervolgens zelf met praktische handvatten een eigen actieplan op te stellen. Deze workshop heeft als doel om bewustwording en gedragsverandering bij uw medewerkers te creëren.
 

Er komen diverse onderwerpen aan bod:

 • Wat zijn de effecten van roken op jouw lichaam en gezondheid
 • Diverse stopmethodes: welke zijn wel of niet bewezen effectief
 • Welke stopmethode past bij de deelnemer
 • Motivatie en gedragsverandering

 

Deze workshop is interactief en informatief, waarbij de medewerkers op een luchtige manier bewust worden gemaakt omtrent het thema stoppen met roken,  zonder een wijzende vinger. Vervolgens maakt de medewerker zelf een actieplan om te stoppen met roken.


 

Communicatie- en contentmateriaal stoppen met roken 

Veel organisaties houden zich bezig met gezonde themaweken of maanden, zoals bijvoorbeeld stoptober, maand van gezonde voeding, ontspanning/stress en slaap. Om een thema of onderwerp op een leuke en krachtige manier in de organisatie kenbaar te maken biedt Vital2Work informatiemateriaal aan op het gebied van de onderwerpen: Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding en Ontspanning. Organisaties kunnen deze informatiematerialen vervolgens op een leuke manier presenteren binnen de vestigingen, bijvoorbeeld de posters op te hangen op koffieautomaten, op de kantinetafels en andere drukbezochte plekken.

Wilt u het thema stoppen met roken op een leuke en krachtige manier binnen uw organisatie inzetten? Vraag een offerte aan voor de mogelijkheden!

Pakket per onderwerp bestaat uit:

 •  Informatieve folders met praktische tips
 •  Informatieve en opvallende posters
 •  Leuke tips van de week 
 •  En nog meer!

 

452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

 1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
 2. Scans, magazine én video's
 3. Iedere maand nieuwe content
 4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie