Over ons

Over Vital2Work

Wij zijn Vital2Work, een landelijk vitaliteitsbedrijf dat zich richt op het vergroten van de vitaliteit en gezondheid van zowel medewerkers als organisaties. Onze overtuiging is dat gezonde en vitale medewerkers de kern vormen van een vitale organisatie. Daarom bieden wij een totaaloplossing van A tot Z voor bedrijven op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Ons ultieme doel is om van vitaliteit binnen de organisatie een succes te maken.
 
Met onze uitgebreide kennis en ervaring ontwikkelen wij concepten, geven wij advies en implementeren wij vitaliteitsdiensten en -programma's die perfect aansluiten op de doelstellingen en behoeften van jouw organisatie. Wij geloven niet in ingewikkelde programma's, maar in activiteiten die resultaat opleveren en leuk zijn om te volgen.

Vooruitstrevend in vitaliteit

Ons ultieme doel is om vitaliteit binnen jouw organisatie tot een succes te maken, waarbij zowel de medewerker als de organisatie centraal staat. Onze activiteiten en vitaliteitsprogramma’s zijn toegankelijk voor alle doelgroepen en branches. We zijn gespecialiseerd in branches waar medewerkers te maken hebben met onregelmatige diensten.
 
Onze missie is duidelijk: met onze diensten willen we een belangrijke bijdrage leveren aan het vergroten van de vitaliteit van jouw medewerkers. Onze visie is gericht op het optimaliseren van de gezondheid onder medewerkers, zodat zij zo vitaal mogelijk naar hun werk gaan. Hierdoor wordt niet alleen de productiviteit verhoogd, maar ook het verzuim verminderd en een plezierige werksfeer bevorderd.


Onze kernwaarden

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaar 
  • Professioneel
  • Innovatief

Ons verhaal

Het verhaal achter Vital2Work is er een van passie en toewijding. In 2015 werd Vital2Work B.V. opgericht als antwoord op de groeiende behoefte aan vitaliteitsoplossingen die effectief zijn, maar ook toegankelijk en plezierig. Gezonde en vitale medewerkers vormen immers de kern van een gezonde organisatie.
 
De oprichtster, Nienke Hulleman, bracht haar ervaring als leefstijldiëtist en vitaliteitsadviseur in het Openbaar Vervoer mee naar Vital2Work. Haar besluit om het bedrijf op te richten werd geïnspireerd door een cruciaal moment: het zien van een buschauffeur die achter het stuur in slaap viel, zij moest de chauffeur letterlijk wakker schudden. Dit incident inspireerde haar tot actie, gedreven door haar passie voor ondernemerschap en gezondheid, om bij het betreffende openbaar vervoersbedrijf een effectief vitaliteitsprogramma neer te zetten.
 
Sinds de oprichting is Vital2Work flink gegroeid en hebben talloze organisaties geprofiteerd van de verschillende diensten die we aanbieden. Het succes werd nog verder bevestigd toen Nienke Hulleman in 2016 werd genomineerd tot 'Aanstormend Talent' door de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en in de top 3 eindigde.

Ons team

Ontmoet ons toegewijde team bij Vital2Work! We zijn een ervaren groep professionals met diverse achtergronden en specialiteiten. Ons gezamenlijke doel is om organisaties te ondersteunen bij het bevorderen van vitaliteit en welzijn op de werkplek. Of het nu gaat om individuele coaching, workshops, gezondheidschecks of advies, wij staan klaar om jouw organisatie te helpen!