Vital2Work

Over Vital2Work

Vital2Work B.V. is een landelijk vitaliteitsbedrijf dat de vitaliteit en gezondheid van medewerkers én organisaties op een laagdrempelige manier vergroot. Gezonde en vitale medewerkers zorgen voor een gezonde organisatie. Wij vinden het belangrijk om een totaaloplossing te kunnen bieden voor bedrijven omtrent vitaliteit en gezondheid.

Met onze jarenlange kennis en ervaring bedenken wij concepten, geven advies en implementeren vitaliteitsdiensten- en programma’s dat naadloos aansluit op de doelstellingen en behoeften van uw organisatie.
 
Wij organiseren en adviseren geen ingewikkelde programma’s, maar activiteiten en programma’s die zorgen voor resultaat en leuk zijn om te volgen. Ons doel is om van vitaliteit binnen jouw organisatie een succes te maken, waarbij een gezonde medewerker en organisatie centraal staat. 
 

Doelgroep

De activiteiten van Vital2Work zijn toegankelijk voor alle doelgroepen. Vital2Work is specialist binnen branches waar medewerkers te maken krijgen met onregelmatige diensten. Vital2Work verhoogt de vitaliteit in organisaties.

Missie

Vital2Work wenst met haar diensten een belangrijke schakel te zijn om de vitaliteit van uw medewerkers te vergroten.

Visie

Vital2Work wilt de gezondheid onder medewerkers optimaliseren, zodat de medewerker zo vitaal mogelijk naar zijn werk gaat. Gezonde en vitale medewerkers zorgen voor een hogere productiviteit, minder verzuim en een plezierige werksfeer.

Kernwaarden

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaar
  • Innovatief
  • Persoonlijke aanpak


" Bij Vital2Work komen plezier, resultaat en vitaliteit samen. "

Ontstaan 

Vital2Work B.V. is in 2015 opgericht door Nienke Hulleman. Haar vitaliteitsbedrijf is ontstaan in het Openbaar Vervoer. Toen zij als bedrijfsdiëtist meemaakte dat een buschauffeur voor het stoplicht in slaap viel, heeft zij besloten om vanuit haar passie voor ondernemen en gezondheid Vital2Work op te richten. Inmiddels is Vital2Work flink gegroeid en profiteren diverse organisaties van de leefstijlbevorderende- en vitaliteitsdiensten van Vital2Work. In 2016 is Nienke Hulleman in de top 3 belandt als 'Aanstormend Talent' bij een verkiezing vanuit Nederlandse Vereniging van Diëtisten.
452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

  1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
  2. Scans, magazine én video's
  3. Iedere maand nieuwe content
  4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie