Vital2Work

Over Vital2Work

Vital2Work B.V. is een landelijk vitaliteitsbedrijf dat medewerkers op een leuke, laagdrempelige en enthousiaste manier coacht naar een gezonde leefstijl.

 

Vital2Work is uitgegroeid tot een bedrijf die allerlei leefstijlgerelateerde diensten aanbiedt en ontwikkelt, welke zich richten op alle BRAVO leefstijlfactoren en disciplines zoals bewegen, voeding, roken, alcohol, slapen en stress.

 

Wij vinden het belangrijk om een totaal oplossing te kunnen bieden voor bedrijven omtrent vitaliteit en gezondheid. Wij bedenken concepten, geven advies en implementeren vitaliteitsdiensten- en programma’s dat naadloos aansluit op de doelstellingen en behoeften van uw organisatie.

Ontstaan 

Vital2Work B.V. is opgericht door erkend bedrijfsdiëtiste en leefstijlcoach Nienke Hulleman. Haar positieve ervaringen als diëtist en vitaliteitscoach voor bedrijven, haar passie voor een gezonde leefstijl en ondernemen hebben haar doen besluiten om met veel enthousiasme Vital2Work op te richten, zodat ook andere organisaties kunnen profiteren van de vitaliteitsdiensten en de positieve effecten hiervan kunnen ondervinden.

In 2016 is Nienke Hulleman in de top 3 belandt als 'Aanstormend Talent' bij een verkiezing vanuit Nederlandse Vereniging van Diëtisten.
 

Doelgroep

De activiteiten van Vital2Work zijn toegankelijk voor alle doelgroepen. Vital2Work is specialist binnen branches waar medewerkers te maken krijgen met onregelmatige diensten. Vital2Work verhoogt de vitaliteit in organisaties.

Missie

Vital2Work wenst met haar diensten een belangrijke schakel te zijn om de vitaliteit van uw medewerkers te vergroten.

Visie

Vital2Work wilt de gezondheid onder medewerkers optimaliseren, zodat de medewerker zo vitaal mogelijk naar zijn werk gaat. Gezonde en vitale medewerkers zorgen voor een hogere productiviteit, minder verzuim en een plezierige werksfeer.

Kernwaarden

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaar
  • Innovatief
  • Persoonlijke aanpak
452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

  1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
  2. Scans, magazine én video's
  3. Iedere maand nieuwe content
  4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie