Bewegen

Wat zijn de voordelen voor je organisatie wanneer je inzet op beweging?

 • Klachten aan het bewegingsapparaat worden verminderd of voorkomen
 • Medewerkers krijgen meer energie en voelen zich vitaler
 • Psychisch welbevinden van medewerkers wordt vergroot

Workshop Sta & Zit Fit op kantoor

Op een leuke interactieve manier aan de slag met beweegoefeningen op en rondom kantoor, voor achter je bureau of met andere materialen die beschikbaar zijn op de werkplek! 
 
Langdurig in dezelfde houding zitten kan op termijn klachten geven aan het beweegapparaat, denk aan bijvoorbeeld rug- en/of schouderklachten. Het is wetenschappelijk bewezen dat een inactieve houding en zit gedrag gezondheidsrisico’s met zich meebrengt en kans op vroegtijdig overlijden vergroot. Deze workshop brengt daar verandering in door onze kantoorbaan of werkplek zo vitaal mogelijk te kunnen uitoefenen!
 
Ga jij samen met de medewerkers de uitdaging aan om kantoorfit te worden?
 
Duur: 1 uur 
Deelnemers: max. 10
Locatie: Incompany of online

Beweegworkshops voor bedrijven

Tijdens deze workshop bewegen gaan medewerkers gezamenlijk met elkaar aan de slag! De beweegworkshops verzorgen wij zoveel mogelijk bij u op locatie, zodat medewerkers op een laagdrempelige manier kunnen deelnemen. Hierbij maken wij gebruik van de beschikbare ruimtes binnen of buiten de organisatie.

 • Fitboksen
 • Mindfulness walking
 • Yoga
 • Pilates

Individuele beweegcoaching voor bedrijven

De ervaring leert dat medewerkers behoefte hebben aan persoonlijke begeleiding op weg naar een vitaler leven. In onze werkwijze op het gebied van individuele beweegcoaching staat de behoefte van het individu centraal. De begeleiding voor medewerkers wordt verzorgd door een beweegcoach met ruime ervaring. De beweegcoach kijkt goed naar wat de persoon nodig heeft, ook bij eventuele lichamelijke klachten worden passende oplossingen gevonden.

452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

 1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
 2. Scans, magazine én video's
 3. Iedere maand nieuwe content
 4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie