Vitaliteitsspellen

Vitaliteitsspellen

 

Waar plezier en vitaliteit samen komen!

Enthousiaste en vitale medewerkers is wat Vital2Work het liefst ziet! Daarom hebben wij diverse vitaliteitsspellen ontwikkeld. Met onze vitaliteitsspellen zijn medewerkers op een leuke interactieve manier bezig met gezondheid en vitaliteit. Tijdens deze spellen worden medewerkers uitgedaagd zichzelf eens van een andere kant te laten zien door middel van het delen van ervaringen, het uitvoeren van vitale opdrachten en het beantwoorden van kennisvragen op het gebied van verschillende leefstijl gerelateerde onderwerpen. 

Met onze vitaliteitsspellen worden medewerkers bewuster van hun eigen gezonde óf ongezonde leefstijlkeuzes, vergroten wij hun kennis op dit gebied én zorgen wij voor een gezellig onvergetelijk onderonsje met collega´s. Onze ervaring leert namelijk dat er veel gelachen wordt! 

Het Vitaliteitsspel®

Het Vitaliteitsspel is een levensgroot spel met een speelzeil van 3 x 3 meter (of grootte naar wens)  waarbij de deelnemers met elkaar de competitie aan gaan op het gebied van verschillende leefstijl gerelateerde onderwerpen. De BRAVO-factoren (bewegen, roken, alcohol, voeding, slapen en ontspanning) komen hierin aan bod. Een medewerker van Vital2Work leidt het spel. Na afloop ontvangt de winnaar of het winnende team een vitaal cadeau!
Het unieke vitaliteitsspel van Vital2Work met eigen bedrijfslogo voor jouw organisatie kopen? Vanaf nu bieden wij organisaties de mogelijkheid om het vitaliteitsspel met eigen bedrijfslogo van Vital2Work te kopen!

 Vitaliteitsbingo

Onze Vitaliteitsbingo is dé vitale variant van de welbekende ‘Bingo’. Ben jij benieuwd welke vitale opdrachten de medewerkers moeten uitvoeren en welke leuke vitale prijzen aan de ‘bingo’ zijn gekoppeld? Neem dan contact met ons op!
Deze activiteit vergt weinig uitleg waardoor er extra tijd over blijft voor het spelen.


 


Online versie

Onze Vitaliteitsspellen kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden waarbij eenvoudig voldoende afstand gehouden kan worden. 
Leer je collega’s eens op een andere manier kennen en kom erachter wat zij belangrijk vinden op het gebied van vitaliteit en gezondheid.
Meer informatie over onze Vitaliteitsspellen? Neem dan contact met ons op!
 
452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

  1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
  2. Scans, magazine én video's
  3. Iedere maand nieuwe content
  4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie