Vitaliteitsspellen

Vitaliteitsspellen

 

Waar plezier en vitaliteit samen komen!

Enthousiaste en vitale medewerkers is wat Vital2Work het liefst ziet! Daarom hebben wij diverse vitaliteitsspellen ontwikkeld. Met onze vitaliteitsspellen zijn medewerkers op een leuke interactieve manier bezig met gezondheid en vitaliteit. Tijdens deze spellen worden medewerkers uitgedaagd zichzelf eens van een andere kant te laten zien door middel van het delen van ervaringen, het uitvoeren van vitale opdrachten en het beantwoorden van kennisvragen op het gebied van verschillende vitaliteit en leefstijl gerelateerde onderwerpen. 

Met onze vitaliteitsspellen worden medewerkers bewust gemaakt op verschillende vitaliteit onderwerpen, vergroten wij hun kennis op dit gebied én zorgen wij voor een gezellig onvergetelijk onderonsje met collega´s. Onze ervaring leert namelijk dat er veel gelachen wordt! 

Het Vitaliteitsspel®

Het Vitaliteitsspel is een levensgroot spel met een speelzeil van 3 x 3 meter (of grootte naar wens)  waarbij de deelnemers met elkaar de competitie aan gaan op het gebied van verschillende leefstijl gerelateerde onderwerpen. Verschillende vitaliteit factoren komen aan bod, denk aan: Gezonde voeding, Stress, Ontspanning, Alcohol, Roken, Bewegen, (werk)Plezier en Slaap. Een medewerker van Vital2Work leidt het spel. Na afloop ontvangt de winnaar of het winnende team een vitaal cadeau!
Het unieke vitaliteitsspel van Vital2Work met eigen bedrijfslogo voor jouw organisatie kopen? Vanaf nu bieden wij organisaties de mogelijkheid om het vitaliteitsspel met eigen bedrijfslogo van Vital2Work te kopen!

 

 

Ontdek nu de nieuwe uitbreidingssets 'Financieel Fit' en ‘Extra uitdagingen' van het Vital2Work Vitaliteitsspel. 

 

Uitbreiding Financieel fit 

We horen je denken, zijn financiën een onderdeel van vitaliteit? Ja, zeker! Financiële gezondheid is een belangrijk onderdeel van vitaliteit. Het is natuurlijk een middel om ons te voorzien van onze basisbehoeften, daardoor wordt onze kwaliteit van leven beïnvloed en kan zelfs stress opleveren. Het is dus ook niet voor niets dat we ons Vital2Work vitaliteitsspel hebben uitgebreid met dat onderwerp. 

Wil je met jouw collega's op een leuke manier inzicht krijgen in financiële gezondheid en meer grip krijgen op budget? Dan is 'Financieel Fit' de perfecte toevoeging aan Het Vitaliteitsspel! Deze uitbreidingsset is speciaal ontworpen om medewerkers op een laagdrempelige en leuke manier kennis te laten maken met het thema. 


Uitbreiding Extra uitdaging(en) 

Ons aanbod is altijd actueel en speelt in op de laatste trends en ontwikkelingen van vitaliteit. Dat geldt ook voor het vitaliteitsspel! Naast de huidige thema's is nu ook 'financieel fit' toegevoegd. En dat is nog niet alles. Het spel is naast het nieuwe thema ‘financieel fit’. ook uitgebreid met een verkorte route, met een extra competitie element. Daag je collega uit en kom eerder bij de finish! 
 
Door de laagdrempelige insteek van de vragen is deze uitbreidingsset geschikt voor iedereen die zijn/haar kennis wil opfrissen op dit gebied. Ontdek samen met collega's dit nieuwe onderdeel van het spel! 
 
Heb jij de nieuwe uitbreiding al besteld bij het vitaliteitsspel? Neem contact met ons op en ontvang meer informatie over de extra uitbreidingssets! 
 

  

Deze uitbreidingssets zijn alleen te gebruiken in combinatie met het Vitaliteitsspel. 


Vitaliteitsbingo

Onze Vitaliteitsbingo is dé vitale variant van de welbekende ‘Bingo’. Ben jij benieuwd welke vitale opdrachten de medewerkers moeten uitvoeren en welke leuke vitale prijzen aan de ‘bingo’ zijn gekoppeld? Neem dan contact met ons op!
Deze activiteit vergt weinig uitleg waardoor er extra tijd over blijft voor het spelen.


 


Online versie

Onze Vitaliteitsspellen kunnen zowel online als fysiek plaatsvinden waarbij eenvoudig voldoende afstand gehouden kan worden. 
Leer je collega’s eens op een andere manier kennen en kom erachter wat zij belangrijk vinden op het gebied van vitaliteit en gezondheid.
Meer informatie over onze Vitaliteitsspellen? Neem dan contact met ons op!
 
452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

  1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
  2. Scans, magazine én video's
  3. Iedere maand nieuwe content
  4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie