Persoonlijke vitaliteitscoaching

Grip op je persoonlijke vitaliteit


Wil je dat jouw collega's meer grip krijgen op zijn/haar vitaliteit en gezondheid? Bij Vital2Work bieden we persoonlijke vitaliteitscoaching aan om jouw medewerkers te ondersteunen naar een betere gezondheid en vitaliteit. Onze vitaliteitscoach helpt met een goede en effectieve aanpak, waarbij we streven naar eigen regie voor duurzame resultaten. Dankzij onze aanpak op alle niveaus van vitaliteit kunnen we effectief verzuim voorkomen en verlagen, met onze unieke benadering!
 
In onze coachingssessies met een brede kijk op vitaliteit behandelen we een breed scala aan leefstijlgerelateerde onderwerpen, zoals gezonde voeding, beter slapen, stressmanagement, stoppen met roken, meer bewegen en zingeving. Ook persoonlijke ontwikkeling, werkplezier en duurzame inzetbaarheid komen aan bod. Al onze adviezen en informatie zijn wetenschappelijk onderbouwd, zodat je kunt vertrouwen op kwalitatieve begeleiding.

Hoe ziet een traject bij ons eruit?

Stap 1: Intakegesprek - Hierin stellen we samen de persoonlijke doelen vast.
Stap 2: Persoonlijke begeleiding - Een op maat plan, gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwing.
Stap 3: Vervolggesprekken - We blijven werken aan de persoonlijke doelen, zo vaak als nodig is om het doel te bereiken om vitaal te worden of te blijven.
Stap 4: Vervolg en evaluatie - We zorgen ervoor dat behaalde resultaten duurzaam zijn en dat terugval zo veel mogelijk wordt voorkomen.

Onze coaching kan zowel op locatie als online plaatsvinden, waardoor het altijd past in de werkschema's. Door onze aanpak wordt verzuim effectief voorkomen en verlaagd, waardoor zowel de medewerker als de organisatie steeds gezonder en vitaler worden! 

 

Offerte aanvragen