Workshops en trainingen

Ontdek onze workshops en trainingen naar een vitaler leven voor jouw collega's

 
Of je nu op zoek bent naar waardevolle inzichten over voeding, stressmanagement of het stoppen met roken, onze workshops bieden een schat aan kennis en praktische handvatten om aan de slag te gaan met vitaliteit. Hieronder vind je een overzicht van onze beschikbare workshops en trainingen.


Gezonde voeding voor medewerkers

Ontdek hoe jij jouw vitaliteit kunt verbeteren door te investeren in voedingsinterventies. Onze workshops met het thema gezonde voeding voor medewerkers bieden jou praktische kennis en tools om direct aan de slag te gaan. Je kunt kiezen uit verschillende onderwerpen, zoals je in bovenstaande afbeelding kunt zien.

Stress & relax en mentale veerkracht

In de workshops Stress & Relax en mentale veerkracht delen we praktische tips en strategieën om stress te herkennen, ermee om te gaan en uiteindelijk te verminderen. We bieden concrete acties aan om stressvolle situaties effectief aan te pakken, zowel op het werk als in het dagelijks leven. Leer hoe je meer balans kunt vinden, ontspanningstechnieken kunt toepassen en je veerkracht kunt vergroten. Kortom, ontdek hoe je stress kunt omzetten in ontspanning en vitaliteit! 

Slaap je fit 

Wil jij je dag starten met energie en vitaliteit? Dan is een goede nachtrust essentieel! Het verbetert vitaliteit, vermindert ziekterisico's en bevordert dagelijkse prestaties. In de workshop ‘Slaap je fit’ delen we waardevolle inzichten en praktische tips voor een betere nachtrust. Of je nu slaapproblemen hebt, onregelmatige werktijden, of gewoon wilt leren beter te slapen, deze interactieve workshop biedt maatwerkoplossingen.

Bewegen 

Wil je de productiviteit en vitaliteit op kantoor verhogen? De workshops over bewegen bieden praktische oplossingen. Ontdek hoe je op een leuke en interactieve manier beweging kunt integreren in je werkdag, zelfs als je veel achter je bureau zit.

Stoppen met roken

Wil je stoppen met roken en een gezondere levensstijl omarmen? Onze workshop ‘Stoppen met roken’ biedt de nodige ondersteuning. Ontdek de effecten van roken, bespreek bewezen effectieve stopmethoden en ontwikkel een persoonlijk actieplan. De workshop is informatief, inspirerend en motiverend. We creëren een ondersteunende omgeving om motivatie te versterken, zonder wijzende vingers. 

Vitaliteit op maat

Wist je dat onze workshops ook op maat kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf? Of je nu op zoek bent naar workshops die gericht zijn op een specifiek gezondheidsthema of die aansluiten bij de werkcultuur van jouw organisatie, wij kunnen het voor je regelen. 

 

 

Offerte aanvragen