24/7 vitaal

24/7 vitaal werken met onregelmatige diensten, elk uur van de dag

 
Bij Vital2Work begrijpen we de uitdagingen van werken in onregelmatige diensten. Daarom hebben we '24/7 Vitaal' in het leven geroepen, een speciaal vitaliteitsprogramma ontworpen voor organisaties en medewerkers die te maken hebben met deze onregelmatige werktijden.
 
Ons programma richt zich op het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit van medewerkers die in onregelmatige diensten werken. We weten dat dit type werk veel impact kan hebben op de gezondheid, met een verhoogd risico op overgewicht, hart- en vaatziekten en meer. Met '24/7 Vitaal' streven we ernaar om deze gezondheidsrisico's te verminderen en te zorgen voor duurzaam inzetbare medewerkers en vitale organisaties.
 
Door wetenschappelijke inzichten te combineren met praktische adviezen en meetbare diensten, bieden we een programma dat werkt. Van workshops en trainingen tot gezondheidschecks en vitaliteitscoaching, we ondersteunen medewerkers en organisaties op alle niveaus.
 

Deze diensten kunnen wij jouw organisatie bieden:

  • Persoonlijke vitaliteitscoaching door een gediplomeerde en gekwalificeerde vitaliteitscoach
  • Workshops specifiek gericht op de onregelmatige diensten
  • Organisatieadvies voor het versterken van vitaliteit en gezondheid voor jouw medewerkers in de onregelmatige diensten


En voor degenen die hierover meer willen lezen, bieden we het boek '24/7 Vitaal werken met onregelmatige diensten'. Hierin delen we praktische tips en inspirerende recepten om ook tijdens onregelmatige diensten vitaal en energiek te blijven. Bestel nu en ontdek hoe jij het beste uit jezelf kunt halen, 24 uur per dag, 7 dagen per week!

 

Offerte aanvragen