PMO en vitaliteitschecks

Ontdek onze PMO en vitaliteitschecks 

Ontdek de kracht van onze PMO: een essentieel instrument voor organisaties die meer inzicht willen krijgen in de gezondheid van hun medewerkers. Met een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) of vitaliteitschecks brengen we niet alleen de leefstijl, het werkvermogen en de mentale en fysieke gezondheidsrisico's van jouw werknemers in kaart, maar streven we er ook naar om mogelijke problemen en gezondheidsrisico's vroegtijdig op te sporen, te voorkomen en/of te behandelen.
 
Naast de wettelijke verplichting voor organisaties om een PMO aan te bieden voor medewerkers, biedt dit onderdeel nog meer voordelen. Het toont als werkgever aan dat je de gezondheid van medewerkers serieus neemt, terwijl het zowel werknemers als werkgevers grote voordelen oplevert door de gezondheid tijdig in kaart te brengen. Een PMO vormt daarmee de perfecte eerste stap om jouw organisatie gezonder en vitaler te maken.

Jouw weg naar een gezondere en productievere werkomgeving!


Een PMO geeft inzicht in de gezondheid van jouw organisatie en medewerkers. Het omvat een digitale vragenlijst en fysieke gezondheidschecks, waardoor zowel de medewerker als de organisatie een compleet beeld krijgen van de gezondheidssituatie.
 
De online vragenlijsten behandelen diverse thema's zoals inzetbaarheid, gezondheid, leefstijl en werkgerelateerde onderwerpen. Bovendien is het mogelijk om als organisatie specifieke vragen en onderwerpen toe te voegen. De fysieke gezondheidschecks omvatten verschillende lichaamsmetingen, waaronder gewicht, spiermassa, vetpercentage en meer. Na afloop van de testen ontvangt de medewerker een persoonlijk advies met aandachtspunten en tips ter verbetering. Indien nodig kan er worden doorverwezen naar een bedrijfsarts of andere gezondheidsprofessional.
 
Naast een reguliere PMO bieden we ook een ePMO aan als snellere en kosteneffectieve variant. Dit bevat een online gezondheidsvragenlijst met diverse thema's als leefstijl, werk en fysieke en mentale gezondheidsvragen, waarbij de medewerker een persoonlijk rapport ontvangt met bevindingen en praktische tips. 
 
Wil je meer weten over de mogelijkheden van PMO en onze aanpak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Offerte aanvragen