5 voordelen van online vitaliteitstrainingen | Vitaal thuiswerken

5 voordelen van online vitaliteitstrainingen | Vitaal thuiswerken

De komende maanden moeten medewerkers ook nog geheel of gedeeltelijk thuiswerken en dat kan fysiek en mentaal veel van je medewerkers vragen. Wil je als werkgever de medewerkers hierin ondersteunen en ze praktische handvatten geven om vitaal thuis te werken? Hierbij 5 voordelen voor het inzetten van online vitaliteitstrainingen. Vanuit Vital2Work hebben wij een online vitaliteitstraining omgeving/portal ontwikkeld, waarbij medewerker overal ter wereld of op elke plek waar ze maar willen de trainingen kunnen volgen.

In de tijd waar we ons bevinden worden veel diensten online aangeboden, zoals webinars en online trainingen. Er wordt een switch gemaakt van fysieke training naar online trainingen, of een combinatie van deze twee. Organisaties vragen zich af of een online training een goede manier is om het personeel verbonden en betrokken te houden. 

Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar online trainingen. Hieruit blijkt dat met online trainingen minstens even goede resultaten bereikt kunnen worden als met fysieke trainingen. Ook is gekeken naar de effectiviteit van online trainingen en daaruit blijkt dat dit een positieve bijdrage geeft aan de ontwikkeling van mensen die er gebruik van maken!

Er zijn verschillende voordelen van online trainingen, zoals kostenreductie, op eigen tempo en gelegenheid de trainingen volgen. 

Lees hieronder een aantal voordelen van online vitaliteitsrainingen:
 

Voordeel 1. Bepaal zelf wanneer je de vitaliteitsraining volgt

Veel werknemers zijn nog geheel of gedeeltelijk thuis aan het werk. Als werkgever wil je er ook voor zorgen dat ze zowel thuis als op werk vitaal blijven. Het leuke aan online vitaliteitstrainingen is dat ze zelf kunnen bepalen wanneer ze de online trainingen volgen, bijvoorbeeld s’avonds op de bank, op vakantie of tijdens het sporten. Of samen met het gezin.
 

Voordeel 2. Bepaal je eigen tempo  

Niet iedereen neemt alles even snel op. De één is hier wat sneller in dan de ander. Online trainingen biedt hiervoor de uitkomst. Je kunt het makkelijk herhalen en de cursus op eigen tempo volgen. Dit wordt vaak als een prettig alternatief gezien. Is de concentratie gezakt? Bij online vitaliteitsrainingen kan jezelf even een pauze inlassen en op een later moment verder gaan. Zo zorg je er ook voor dat je op momenten dat je de training volgt scherp bent en sla je de informatie het beste op!

"De online vitaliteitstrainingen van Vital2Work zijn zeker niet saai en juist inspirerend om te volgen. Er verschijnt een lach op het gezicht van de medewerker"
Bekijk de video of website van onze. online vitaliteitstrainingen:  https://onlinetrainingen.vital2work.nl 


Voordeel 3. Voor elk budget op het gebied van vitaliteit

Heb je als organisatie weinig budget voor vitaliteit, maar wil je medewerkers toch ondersteuning bieden op het gebied van vitaliteit? Dan zijn de online vitaliteitstrainingen van ons geschikt! Bepaal zelf het aantal licenties dat je wilt afnemen!


Voordeel 4. Bespaar kosten

Minder reistijd! Deelnemers hoeven niet te reizen om mee te doen aan een training of daarvoor tijd vrij te maken in de agenda. Het kan vanuit hun eigen omgeving en wanneer ze willen. Dit scheelt een hoop tijd en geld (reiskosten). Het is een productieve benutting van tijd die anders gespendeerd zou worden aan reizen.  


Voordeel 5. Perfecte aanvulling huidige vitaliteitsdiensten

Online vitaliteitstrainingen kunnen een goede aanvulling zijn op de diensten die jij als werkgever al biedt aan de werknemers. Daarbij is het een snelle en effectieve manier om bijvoorbeeld werknemers door het hele land te trainen. 
Veel mensen zijn enthousiast over online vitaliteitstrainingen. Wat leuk is aan een online vitaliteitstraining, is dat je kunt kiezen bijvoorbeeld welke training je bij wilt wonen. Wil je werken aan je stressniveau of ben je benieuwd wat nou echte gezonde voeding is? Kies zelf de online vitaliteitstraining die bij je past!

Vanuit Vital2Work bieden wij een mix van leuke magazine’s, video’s, luisteren, zelf oefeningen doen én nog veel meer! 

Wij bieden online vitaliteitstrainingen aan op het gebied van:
 • Gezonde voeding
 • Stress & Relax
 • Bewegen
 • Less Alcohol
 • Stoppen met roken
 • Vitaal slapen
 • Onregelmatige diensten
 • Actualiteiten (bijv. vitaal thuiswerken en covid19 )

Ben jij nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van online vitaliteitstrainingen? Bekijk de video of website van onze. online vitaliteitstrainingen: https://onlinetrainingen.vital2work.nl   of neem contact met ons op!
452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

 1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
 2. Scans, magazine én video's
 3. Iedere maand nieuwe content
 4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie