Creatief met vitaliteit(budget)

Creatief met vitaliteit(budget)

Vitaliteit komt de afgelopen jaren bij organisaties steeds hoger op de agenda te staan. Er is inmiddels veel bewijs dat laat zien wat het oplevert als je als organisatie inzet op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, zoals voorkomen en verlagen van verzuim op korte- en lange termijn. 
 
Corona toont ook nog eens aan hoe belangrijk een gezonde leefstijl is! Ander gevolg van Corona is, is dat het een impact op organisaties heeft en de bedrijfsvoering moeten aanpassen. Zo zijn er zijn organisaties die juist nu extra inzetten op vitaliteit, maar ook organisaties die minder budget beschikbaar hebben. 
 
Weet je wat leuk is aan vitaliteit? Dat je voor elk budget leuke én effectieve interventies kan inzetten. Of je als organisatie nou weinig of veel budget beschikbaar hebt, zowel kleine als grote interventies kunnen impact hebben. 
 
Vanuit Vital2Work hebben wij ons eigen methode en mogelijkheden hiervoor. Én met bewezen resultaat. Extra leuk om te zien is dat medewerkers uit zichzelf ambassadeurs van ons worden! Ook hierbij kunnen wij helpen. Net zoals bij het (vernieuwen van) de vitaliteitstrategie.
 
Meer weten over met welk budget je welke vitaliteitstrategie het beste kan inzetten? Neem gerust contact op en wij vertellen je er graag meer over! 
452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

  1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
  2. Scans, magazine én video's
  3. Iedere maand nieuwe content
  4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie