Dé ideale manier om met vitaliteitsspellen vitaliteit binnen jouw organisatie op de kaart te zetten.

Vitaliteitsspellen spelen met collega's is dé ideale manier zijn om vitaliteit binnen jouw organisatie op de kaart te zetten.


Vitaliteit is een onderwerp dat bij steeds meer bedrijven op de agenda komt te staan. We zijn er met zijn allen achter gekomen dat het van groot belang is dat medewerkers gezond en vitaal zijn en blijven. Toch vinden veel organisaties het moeilijk om vitaliteit op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Vital2Work heeft hier de ideale oplossing voor. De Vitaliteitsspellen! 


Leuk én interactief

Met deze spellen brengen wij plezier én vitaliteit samen. De spellen zijn leuk om aan deel te nemen waardoor de medewerkers op een speelse manier met vitaliteit en gezondheid bezig zijn. Zo worden zij onder andere bewust gemaakt van het eigen gedrag en zijn zij interactief met elkaar bezig.


Kennisbevordering

Onze vitaliteitsspellen zijn niet alleen leuk, maar het vergroot ook nog eens de kennis van de medewerkers. Er komen diverse thema’s en onderwerpen aan bod en de kennis van de medewerkers wordt getest. Wij geven vervolgens uitleg over de achtergrond van het onderwerpen, maar we maken ook vooral een praktische vertaalslag. Al onze diensten zijn wetenschappelijk onderbouwt.


Bevordert de collegiale werksfeer

Omdat je de spellen samen met collega’s doet komt dit ook zeker ten goede aan de collegiale werksfeer binnen de organisatie. Ze leren namelijk zichzelf én elkaar beter kennen op het gebied van gezondheid en de aandacht die er tot op heden aan besteed werd.  

Online én offline mogelijkheden

De Vitaliteitsspellen kunnen zowel online af offline georganiseerd worden. Daarnaast is 1,5 meter afstand houden bij de spellen ook prima mogelijk. Hierdoor ben je dus niet afhankelijk van maatregelen met het risico dat het op het laatste moment afgezegd moet worden.
 

Lachen gegarandeerd

Onze ervaring leert dat er tijdens het spel enorm veel gelachen wordt. Geen statische presentaties over voeding of langdradige verhalen van saaie sprekers. Vitaliteit is namelijk helemaal niet saai en zullen daarom het tegendeel bewijzen! Wij garanderen dat de medewerkers een leuke herinnering over houden aan deze vitale activiteit.


Bewust worden van gezonde leefstijl en gezondheid

Zoals al eerder genoemd worden de medewerkers bewust gemaakt van hun huidige gedrag. Dit is dan ook de eerste stap richting gedragsverandering. Wil je dus graag dat je medewerkers iets vitaler gaan leven? Laat ze meedoen zodat hun kennis én bewustzijn op het gebied van gezond leven wordt vergroot.


Ervaringen van anderen horen

Omdat de spellen in groepsvorm worden gespeeld is er ook interactie tussen de medewerkers. Daarnaast zorgt Vital2Work ervoor dat er altijd tijd overblijft om ervaringen met elkaar te delen. Zo komen medewerkers erachter hoe andere collega’s het doen en zij zo ideeën op doen. 
 
Schroom dus niet en organiseer ook een vitaal spel voor jouw werknemers. Vital2Work zorgt voor de rest! Meer weten over onze vitaliteitsspellen? Klik op de link: https://vital2work.nl/vitaliteit-spellen of  neem contact met ons op.