Vitaliteit binnen jouw bedrijf

Vitaliteit binnen jouw bedrijf Is jouw organisatie vitaal?

Wij krijgen regelmatig de vraag hoe vitaliteit het beste kan worden geïntroduceerd binnen een bedrijf. De wens is er vaak wel, maar het daadwerkelijk implementeren is voor veel organisaties toch lastiger. Vitaliteit is een breed begrip en omvat veel verschillende onderdelen. Om het als organisatie goed te doen is het belangrijk om te zorgen voor een totaal aanpak waarbij niet gefocust wordt op specifieke zaken, maar juist op het grote geheel.


Als je vitaliteit inzet, dan is het belangrijk dat het een onderdeel wordt van de organisatie en vooral op leuke, maar ook op een effectieve manier wordt ingezet, zodat het past bij de doelstellingen van de organisatie en tevens zorgt voor resultaat.
Vital2Work doet dit door samen met jouw organisatie een plan op te stellen waarin de hulpvraag, behoeften en doelstellingen van de organisatie worden meegenomen. Wij kijken naar wat de medewerkers, teams, management én de organisatie als geheel nodig hebben om tot een impactvolle vitaliteit aanpak te komen.Met ons bewezen succesvolle aanpak:

  • creëren wij draagvlak binnen de organisatie en wordt enige weerstand voorkomen
  • zorgen we dat vitaliteit ook leuk is!
  • is vitaliteit voor elke medewerker toegankelijk én laagdrempelig
  • wordt vitaliteit een begrip binnen de organisatie

Na de implementatie is het essentieel om het vitaliteitsprogramma ook te evalueren. Omvat het programma alle wensen en behoeften of zal het nog ergens bijgesteld moeten worden? Een organisatie is dynamisch en daarom zal ook een vitaliteitsprogramma hierin mee moeten groeien. Vernieuwing en doorontwikkeling is belangrijk om interesse te blijven wekken en betrokkenheid te blijven behouden. Keep moving!

Is er binnen jouw organisatie ook de wens voor een effectief én succesvol vitaliteitsprogramma om verzuim te verlagen, werkplezier te verhogen en nog meer? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
452 workshops
Meer energie
1226 deelnemers
Daling verzuim

Ontdek nu ook de online trainingen van Vital2Work!

  1. Houd je medewerkers ook op afstand vitaal
  2. Scans, magazine én video's
  3. Iedere maand nieuwe content
  4. Chatten met leefstijlcoach van Vital2Work
Bekijk video Meer informatie