Voorbeeldprogramma van jouw Nationale vitaliteitsweek

Voorbeeldprogramma van jouw Nationale vitaliteitsweek


De Nationale Vitaliteitsweek is in september! De kans om op een laagdrempelige, unieke en vooral leuke manier met vitaliteit aan de slag te gaan. In deze week draait alles om verbinding en vitaliteit. Heb jij al een programma? Niet? Geen zorgen. We helpen je!


1. Kick-off op maandag.

Deze week moet natuurlijk niet te missen zijn voor al jouw collega's! Hoe je dat doet? Met een fantastische kick-off natuurlijk. 

Dat kan bijvoorbeeld met Vital2Work vitaliteitsspel. Het liefst leggen we het grote zeil, van drie bij drie meter, midden in jullie restaurant of op een andere opvallende plek. Daar gaan we met al jouw collega's het gesprek aan over vitaliteit. Natuurlijk op een laagdrempelige en leuke manier.

Of stap op een van de smoothiefietsen, trap je sapje. Een hele leuke manier van in beweging komen en te verbinden. Hoe dan ook. Samen geven we jouw vitaliteitsweek een start, waar niet alleen iedereen blij van wordt, maar waar ze ook nog eens iets van opsteken. Win-win dus! 
 

2. Fit op dinsdag 

Volg samen met je collega's een hardloop- of bootcamptraining. Sport verbindt, maakt je vitaal en is ook nog eens hartstikke leuk. Win-win dus als je het ons vraagt. Natuurlijk zijn deze trainingen altijd voor alle niveaus!

Wil je je liever niet in het zweet werken op kantoor? Ook daarvoor hebben we een oplossing! Namelijk de 'Bewegen zonder zweten workshop'! Of ga voor de ergonoom op locatie en doe de werkplek-check: heb jij een goede werkhouding? 
 

3. Workshop woensdag 

De workshopkeuze is een reuze, ga voor één van de vele workshops over vitaliteit. Kies bijvoorbeeld voor onze meest gekozen workshop: supermarktsafari. Waar we je wegwijs maken in de (online) supermarkt. Wat is nu eigenlijk écht de beste en gezondste keuze?


4. Vol energie op donderdag met onze vitaliteitscoach.

Ga op gesprek met de vitaliteitscoach op locatie (of online) en vraag hem of haar het hemd van het lijf. Dat kan ook met speedcoaching. Korte momenten met de coach om al je vragen te stellen. 
 

5. Vitaal op vrijdag 

Ons dilemma-boekje. Wat kies jij?! We stellen je met het boekje voor de vitale keuze. Dat kan van alles zijn. Van de opdracht om je collega's een compliment te geven, vandaag de hele dag de trap te pakken of aankomend weekend afspreken niet te snacken.

Natuurlijk is deze week maar een voorbeeld. Er is van alles mogelijk! We kunnen alles online, hybride en op locatie doen en je kan het zo groot maken als je zelf wil. Hoe dan ook: we denken graag met je mee. Meteen een afspraak inplannen? Leuk!  Klik hier en we nemen snel contact met je op.